Találd meg a tökéletes ruhát és kiegészítőt a nyári esküvőkre!

Íme néhány szépséges kiegészítő és outfit inspiráció, kiállítóinktól.

 

SilkbyHajna

Örömanyáknak, koszorúslányoknak, násznépnek egyaránt tökéletes egy-egy látványos selyemkendő, ha valami igazán egyedit szeretnénk.

Lőrincz Hajna prémium hernyóselyemből, kézműves technikával, szabad kézi festéssel, természetesen egyesével készíti selyem csodáit.

„Sokszor hetekig járnak a gondolataim egy bizonyos motívum körül, máskor a napi rutin, vagy például egy erdei séta visz egy hirtelen felismeréshez. Készítek vázlatokat, hogy mielőtt elkezdem a selyem megfestését, pontos képem legyen az egyes motívumokról, azok elhelyezéséről. A selyemfestésben nincs javításra lehetőség, egy rossz motívumot nem tudok kiradírozni, meg nem történté tenni, marad az improvizáció, a meglévő integrálása valami újba.” A kreatív alkotói folyamat és több ezer éves technika kombinációjából születik meg végül az alkotás, amiből csak az az egyetlenegy van a világon.
Egy-egy esküvőre a selyemrajongó örömanyák, vagy éppen koszorúslányok sokszor nem csak egy stólát, hanem egész ruhát készíttetnek maguknak Hajnával.

Emellett természetesen nagyon népszerűek Hajna szülőköszöntő selyemsál-ajándékai, amelyekre rákerülhet a mama kedvenc virága, kedvelt színei, sőt a motívumok közé rejtve például a fiatal pár monogramja, az esküvő dátuma. 

 

EditMabo

Nem csak karikagyűrűre, hanem számos egyéb ékszerre is szükség van az esküvőn, akár menyasszony, akár násznép, (esetleg vőlegény) vagyunk.

Nyilván mi nők nagyon is szívesen elveszünk a fülbevalók, karkötők, fejdíszek és gyűrűk színes kínálatában, néha azonban elfog minket az érzés, hogy valami igazán egyedit szeretnénk, ami mindenki számára látványos és emlékezetes.

Edit esküvői gyönyörűségeit egy ideig biztosan nem fogjuk elfelejteni!

 

Az ezüst, arany, féldrágakő és drágakő mellett természetes anyagokat is felhasználó designer tényleg ékszerré varázsolja a gondolatokat: gyönyörűen megvalósította például a generációkon átívelő családi ékszer fogalmát egy ezüst-holdkő hajdíszen. A menyasszonnyal együtt formába öntve csodás emléket alkottak, amely anyáról lányára öröklődve örök kedvenc lehet majd a családi ékszerdobozban.

A legújabb, még különlegesebb találmány pedig nem más, mint egy rájabőr betéttel, illetve „ezsüt leopárddal” elkészített ún. „lazy tye”, vagyis a nyakkendőcsomó szellemes és látványos helyettesítője. A vőlegény kedvenc kiegészítője, örömapa számára egyedi ajándék, esetleg stílusos és elegáns vőfély-felkérő, csakis a valóban látványos megoldások kedvelőinek!

 

Polka Dog

A kis kedvencek ma már legalább annyira látványosan, exkluzívan és trendin „öltözködnek”, mint a gazdik.  A nagy napra pedig ma már alap, hogy a sokszor gyűrűhordó szerepet ellátó kutyusok is a jegyespár outfitjével összehangolt ruhát és kiegészítőt viseljenek.

Regényi Virág 4 (!) gyermek nevelése mellett valószínűleg új kihívásra vágyott, amikor az ötödik félig-gyerek, Woody kutya családba érkezése után belevágott a bizniszbe: miután az ismerősök és barátok csodájára jártak az egyedileg tervezett és készített kutyakendőknek, pórázoknak, csokornyakkendőknek, Virág kisvállalkozói formában, designerként és alkotóként kezdte árusítani egyedi kutyakiegészítőit, egyre nagyobb sikerrel.

Komplett szetteket készít: akár azonos mintájú nyakörv, póráz, kendő, jutalomfalat tartó és hozzá táska kerül a gazdinak.

A vállalkozás családi formája is megmaradt az évek során: Virág készíti a pórázokat és nyakörveket, barátnője, Viki (aki szintén nagycsaládos, 5 gyermek anyukája!) segít a varrásban és ötletelésben, Evelin pedig fotózással és kreatív segítséggel járul hozzá a márkaépítéshez.

Imádott kutyusainknak akár alkalomra/esküvőre, akár csak a színesebb hétköznapokra, rengeteg nyakörv-póráz szett, csokornyakkendő, labdatartó (!), kutyakendő, autós biztonsági öv, stbstb közül választhatunk, sok-sok olyan kiegészítő közül is, amelyekről azt se tudtuk, hogy léteznek, a Polka Dog kínálatát látva azonban biztosak vagyunk abban, hogy akarjuk.

 

És akkor érkezzenek megjelenésünk koronái, azaz a nyári esküvők különleges, feltűnő és klasszikus kedvenc ruhái:

 

Camou

Divat, művészet és fotográfia interakciója az esküvőn is. Formák, színek és saját készítésű képek egységes harmóniájának létrehozása, Fehér Beatrix designer csodás megvalósításában.

A márkanév jelentése („camouflage”, azaz „rejtőzködés”) az esküvőn biztosan nem fog érvényesülni, mivel akár a jegyespár ismerkedési, esetleg lánykérési helyszínét, akár arra reflektáló látványos motívumokkal díszített, egyedi Camout viselünk, a vendégsereg figyelme és bókok begyűjtése garantált lesz.

Beatrix szépséges fotóit eskövőre szánt ruháin is megcsodálhatjuk, persze azért inkább násznépként, esetleg örömanyaként, tanúként érdemes Camout választani–de ha kellően bevállalósak vagyunk, akár egy szuperegyedi és emlékezetes, igazán színes menyasszonyi ruhát is örömmel megalkot nekünk a designer.

Játék a formákkal, képekkel, jelentésekkel és színekkel, egységes harmóniába rendezve. Beatrix koncepciómániája, kényelemközpontúsága és természetesen a fenntarthatóság az esküvőre szánt ruhákon is megjelenik, kivételesen nem kollekcióba rendezve, hanem minden esetben egyedi formába álmodva őrzi az emlékeket.

 

Nude by Melk fashion

„Az elegancia az egyetlen szépség, amely sosem fakul meg” –Audrey Hepburn

A Nude by Melk igazi trendi klasszikus. Nem hivalkodó, nem túl feltűnő, nem „túl extra”: semmi túlzás, egyszerűen „csak” szuperelőnyös szabás, tiszta színek és időtálló formák. Király Melinda kiskunhalasi "atelier"-jében kizárólag jövendőbeli kedvenceinkkel találkozhatunk: csupa olyan mesés darab vár minket, amelyek garantáltan nem az „egyalkalmas” részbe kerülnek majd a szekrényünkben.

Sokoldalúan kombinálható, alakkövető, de nem kihívó, egyszerű, de tökéletes szabású, előnyös színű, irodakompatibilis és szuperalkalmi csodaruhákból választhatunk Melindánál, az idei szezonban főleg pasztellekben -örömanyáknak, koszorúslányoknak, tanúknak és az összes vendégnek igazi kincsesbánya.

„Minden nőnek kötelessége megtalálnia” ruháját” - stílusához és színeihez illő, a legelőnyösebb, számára tökéletes szabású ruhát, amelyet életmentőjének tekint, amikor pánikba esik és nem tudja, mit kellene viselni” –vallja Danielle Issa Helael, márpedig ő csak tudja, hiszen többek között ő tervezte Kate Middleton eljegyzési ruháját is.

Melinda stílustanácsadással is segít nekünk ebben, így a segítségével együtt igazán könnyű lesz megtalálni a „jolly joker ruhát”.

 

White Lemon Smartwear

„Életemben először kb 6-7 éves koromban, a szüleim kanapéjának fehér műszőrme takarójából szabtam és varrtam a babámnak bundát.”-meséli Bojti Szilvia, aki ma már ösztönösen a 60-as évek klasszikusainak inspirációját követi alkotásaiban: Yves Saint Laurent, Dior, Geoffrey Bennett, Paco Rabanne illetve a japán mesterek munkái is elbűvölik a designert, aki egy szuper letisztult, sikkes,  minimál, igazán időtálló darabokkal teli márkát álmodott meg 2016-ban.

Tervezései során először vagy szabásvonalak, fazonok alakulnak ki papírján (és nem tervezőszoftverén!). ezekez választ később alapanyagot, vagy egy-egy csodás anyag elbűvöli Szilvit és megihleti. Ilyenkor a kelme diktál, és alakítja a formát.

A White Lemon ruhák inkább karakteres, látványos stílusúak, mint trendkövetők. Nem csoda, ha Szilvi mosolyogva emlékszik vissza például arra az alkalomra, amikor egyszerre választottak tőle egyforma ruhát:  egyik vásárlója 18, a nagymamája pedig 76 éves volt. Mindkettőjüknek nagyon jól állt.

Vagány és nőies, tökéletesen kombinálható, sőt, átalakítható ruhák találhatók Szilvinél, természetes anyagokból,  magas minőségben és gondossággal, kisszériás gyártásban elkészítve.

Félévente érkezik új kollekció a márka kínálatába, a hónapokig aprólékosan gyűjtögetett inspirációkból, igazi White Lemon módra, szuperminimál, nőies stílusban megvalósítva.

Laza esküvőre tökéletes, amely után akár biciklivel is hazamehetünk, a White Lemonunkban biztosan nem fogunk csalódni!

 

Érzelmes pillanatokat, örök emlékeket és nagyon jó bulizást kívánunk mindenkinek, minden nyári esküvőre!
 

 

Partnereink