2018-as trendek Lakatos Márktól a WAMP-on

 

2018-as trendek Lakatos Márktól a WAMP-on

 

Lakatos Márk neve megkerülhetetlen a hazai divatban. Az ország legismertebb stylistja 16:00 órától tart előadást 2018 meghatározó trendjeiről a WAMP közönségének. Márk előadásából kiderül, hogy milyen ruhák, színek és formák dominálnak idén a kifutókon és a hétköznapi viseletekben.

 
A kétszer is az Év Stylistja (2004, 2010) díjat kapott, show-rendező, divat-újságíró és jelmeztervező saját maga már megtanulta elfogadni a kritikákat, másképpen nem is maradt volna meg ebben a szakmában. 
 
„Nem burkoltan szoktam kritizálni, de én mindig csak annak mondom meg a véleményemet, aki kérdezi. Nincsen olyasfajta küldetéstudatom, hogy meg kell változtatnom a világot, mert szerintem a világ pontosan jól van úgy, ahogy van. Abban a környezetben, ahol segítséget vagy véleményt kérnek az embertől, ott meg kell adni őszintén, de szeretettel, pozitív éllel, mert ezt a befogadó oldalon is érzik. És persze öniróniával, mert lehet saját magunkon is gúnyolódni, viccelni, sőt ez a legértékesebb dolog.” - nyilatkozta a nlcafe.hu – nak a Stíluspárbaj című stílustanácsadó műsora kapcsán.
 
Lakatos Márk és Hámori Barbara 2011-ben alapították a Lakatos Márk Groupot, amely azóta számos újító kezdeményezést tudhat maga mögött. Márk már ismert TV-s stylistként egyesítette erőit Barbarával, aki kereskedelmi televíziós tartalom vezetőként látott fantáziát abban, hogy Márkból a TV stylistból egy önálló brandet építsenek, immáron a televíziós képernyőn kívül is. A brand alapja és célja nem más, mint hogy a nőknek önbizalmat és tudást adjanak, ami segít nekik abban, hogy nagyobb biztonsággal mozogjanak az életük minden területén.
 

„Valószínűleg azért is érdekelt mindig a styling, mert borzasztó érdekes dolog, hogy valaki milyen személyiség, és hogyan mutatja meg ezt a külsejével.”

 
Február 25-én a Millenárison indul a WAMP 2018-as szezonja, ahol ezúttal a tavaszi stílus-és gardróbfrissítés kapja a főszerepet. A már ismert designerek munkái mellett, több új tervezővel is megismerkedhettek, a vásárlás élményét pedig nagyszabású programkínálat is színesíti. Az esemény további részletei itt érhetőek el.
 
 
kezdő kép: SPTN / Sághy Tímea
 
 
 
 

Partnereink