Ilyés Juli: "még nagyon az elején vagyok a dolognak, rengeteg ötlettel"

Év elején mindenki kicsit rendbe teszi a dolgait, lezárja az előző év elmaradásait, és elkezdi tervezni az aktuális feladatokat. Mi is kicsit rendet tettünk, itt- ott megújultunk, és elindítottunk egy blogot, hogy kicsit közvetlenebbül számolhassunk be nektek a legfrissebb híreinkről, érdekességekről a design világából, izgalmas programokról, és természetesen folyamatosan beszámolunk tervezőinkről is! Elsőként Ilyés Juli ékszertervező, grafikus, illusztrátort kérdeztük 2017-es terveiről!
 
 
Milyen terveid vannak 2017-ben?
 
2017-es évre nagyon sok tervvel készülök, szeretném a webshopomat elkészíteni, ez az egyik elsődleges feladatom. Nagy meglepetésemre az elmúlt másfél évben több mint száz féle ékszert készítettem! És még nagyon az elején vagyok a dolognak, rengeteg ötlettel. 
 
Természetesen emellett a továbbiakban is jelen leszek a WAMP vásárokon, ahol személyesen is találkozhatnak velem az érdeklődők. Több Budapesti üzletben is megtalálhatóak az ékszereim, ahol az ékszereken kívül az illusztrációimmal is találkozhattok.
 
Közben elvállaltam egy megtisztelő felkérést, Menyhért Anna meseregényéhez fogok színes ceruzarajzokat, illusztrációkat készíteni. Nagy munka lesz számomra, annak ellenére, hogy szövegközi rajzokat kell készítenem, nem teljes oldalas illusztrációkról van szó, mégis mindegyik kidolgozott lesz, önálló képek. A könyv várhatóan az idei Könyvhéten kap teret majd a bemutatkozásra.
 
Milyen újdonságokkal készülsz? Lesz új kollekció? Mit kell tudni róla?
 
Új kollekcióval is készülök, ha az időm engedi, akár többet is szeretnék megtervezni idén. Még előző év decemberében elkészítettem a SWING kollekcióm első darabját, egy gyűrűt. A gyűrű önmagában is szép, kész darab, de még további kísérletezést tervezek az anyaggal, szeretném ötvözni műgyantával és / vagy plexivel. 
Ennek a gyűrűnek szeretném elkészíteni párját, ami egyben az első általam tervezett ékszer lesz férfiak számára is. Elsődleges a SWING, és ha minden darabbal elkészültem, még két újdonsággal rukkolnék elő ebben az évben. De erről bővebb tájékoztatást majd a facebook oldalamon fogok közzé tenni...
 
 
 
 

Partnereink