Decemberben gasztro szekcióval bővül a Tripla WAMP!

2010. december 5., 12., 19.
Millenáris – B csarnok
10.00 – 20.00

Decemberben három a WAMP: három alkalommal jelentkezik a design vásár, ráadásul a megszokottnál háromszor nagyobb helyen! És még dupláz is: kétszer annyi magyar design tárggyal és ajándékkal vár mindenkit!

Jó szokásához híven decemberben háromszor jelentkezik a WAMP: 5-én, 12-én és 19-én. Az év utolsó hónapjára ráadásul a Millenáris Parkba költözik, hogy még nagyobb helyen, még nagyobb designkínálattal várjon mindenkit.

És nemcsak tripláz, az év utolsó hónapjában dupláz is a művészeti piac, ugyanis a megszokott 100 helyett mindhárom alkalommal 200 designer munkái közül lehet válogatni. Úgyhogy mindenki készüljön a bőség kellemes zavarára, és szerelje fel az utánfutót! De mielőtt megpakolhatná, ajándékait akár talpig designba is csomagoltathatja.

Míg a tervezők asztalai a stílusos és igényes designtárgyaktól roskadoznak majd, a gasztrosarokban gasztrokiállítók mutatják meg, hogyan olvasztható harmonikus egységbe a konyhaművészetet és a design.

A WAMPhoz illően, a színében tökéletesen passzoló Lila Füge szervezésének hála, kiemelkedő minőségű és dizájnos gasztrotermékek kerülnek a karácsonyi vásárok kínálatába: csokoládék, borok, párlatok, olívaolajak, lekvárok, csatnik, szarvasgomba, csúcsminőségű cukrásztermékek és különleges szakácskönyvek. Az ínyencségek közé pedig szuperdizájnos meglepetések is kerülnek a gasztrobloggerek jóvoltából.

Ráadásul a decemberi WAMP látogatói igazi gourmet-büféből falatozhatnak. A pult mögött Segal Viktor, a fúziós konyha alighanem legnagyobb hazai mestere: „Minőségi, élvezhető, de megfizethető harapnivalót szeretnénk kínálni a vásárlásban megéhező embereknek. Az ilyentájt kedvelt és megszokott ételeket gondoltuk egy kicsit tovább vagy öltöztettük a szokásostól eltérő, dizájnosabb köntösbe. Remélem tetszeni fog, amit kitaláltunk” – árult el részleteket a WAMP karácsonyi menüjéről. A többi meglepetés!

De természetesen nem csak a gasztrosoktól várhatunk meglepetéseket! A WAMP designerei december 1-től kezdve Adventi Válogatással készülnek a Facebookon! Minden nap egy új design tárgy bukkan fel az oldalon, amelyet 20% kedvezménnyel vásárolhatsz meg a vásárokon, sőt akár meg is nyerheted valamelyiket!


Amíg pedig mama-papa vásárol, a legkisebbek a DEMO csoporttal a gyermeksarokban gyárthatják a karácsonyi díszeket és az apró ajándékokat, és persze láblógatásra is lesz lehetőség a pihenősarokban.

Egész napos programok:

Mindenkinek:
200 magyar designer

Design csomagoló szolgálat: A Kolorpakk pultjánál 10 féle színes, vidám, egyedi papír közül válogathatunk. A csomagolópapírok magyar grafikus tervei alapján készültek, a rendhagyó csomagolás garantált!

Kiállítás: A WAMP a Balassi Intézet megbízásából meghívásos pályázatot indított a külföldi magyar intézetek arculatának megújítására. Hogy képzeli el a hét meghívott grafikus a Magyar Intézetek arculatát, mi teszi majd beazonosíthatóvá külföldön a magyar kultúrát? Kiderül a kiállított pályamunkákból!

Design karácsonyfa a Heroine Műhelytől

WAMP Lounge a Mobil Sofa-val

Blup! üldögélő

Ínyenceknek:
WAMP gasztro: 30 gasztrostand
Gasztro workshopok: házi szaloncukor készítés, süteménydekoráció, bonbonkészítés.

Gyerekeknek:
DEMO gyereksarok: Egész napos workshopok a legkisebbeknek! Egyedi kézzel készült ajándékok a természet formáiból és tárgyaiból, japán designcsomagolás.
Csimota mesesarok: A Karácsonyi Wampokon 3 papírszínház mesével várja a gyerkőcöket a Csimota mesesarok. Minden alkalommal délelőtt 11 órakor, a legkisebbek körül ülhetik a „színpadot” és meghallgathatják a Brémai Muzsikusok, Méhkirálynő és Hamupipőke kalandjait! A mesék után nagy közös színezés vár a gyerekekre!


Hangulatmesterek:

A száncsengő-hangulatot a WAMP-rezidens Holy Rollers négyes garantálja. Bem, Balance, Mr Herb és ER hónapról hónapra bizonyítják groovy-zenei szakértelmüket a WAMP-on. A decemberi három alkalommal csilingelős zenékkel készülnek, karácsonyi hangulatban áztatva.

 

WAMP a Facebookon is! Csatlakozz!
Mindenkit szeretettel várunk!
A WAMPra a belépés ingyenes!
További infó: www.wamp.hu

Partnereink