Készülj előre a Karácsonyra!

 

2010. november 14.
Gödör Klub
10.00-18.00

November az a hónap, amikor az okos ember leveheti saját válláról a karácsony előtti rohanás terheit. Ilyenkor a WAMPoló még szállingózó emberek között válogathat kényelmesen szeretteinek a bőséges árukészletben, még nem melegszik be a kabátba és még arra is van lehetősége, hogy ha meggondolta magát, hát kicserélje a választott tárgyat. Remek időpont az ötletgyűjtésre, az ajándékba szánt designtárgyak kiszemelésére.

November designerének standja legalább olyan sokszínű, mint az ember legközelebbi hozzátartozói. Bokor Gyöngyi formatervezőnél egyedi ajándékokra lehet lelni az étkészlettől a gyűrűn át a pörgettyűig. A recycling-design egyik legötletesebb alkotójának művei mind eltérnek a megszokottól: az állólámpa nylonzacskóból készül, a falikar gumicukorból, a szervírozótál eldobható műanyagvillákból, a papírtányért pedig tűzőkapocs tartja össze.

A hónap designere megszállottan tervez, tárgyaival pedig meghökkenteni, elgondolkodtatni és provokálni szeretne. És hogy még mi minden mást? Itt elolvashatod!

Programok

„A design gyerekszemmel” címen egész napos programok várják a gyerekeket a DEMO csoport szervezésében.

Hangulatmesterek:

Év végéig marad a WAMP-rezidens Holy Rollers duó. Balance és ER hónapról hónapra bizonyítják groovy-zenei szakértelmüket a WAMP-on. Most sem lesz ez másképp!

WAMP Special Selection a Budapest Art.Fairen is!

November 27-én és 28-án a WAMP is ott lesz a legnagyobb hazai modern és kortárs képzőművészeti kiállításon és vásáron! 20 művész alkotásaiból válogathattok majd, amelyek mindegyikét egy képzőművészeti alkotás ihletett.

Ne felejtsétek, hogy Karácsonykor háromszor is jelentkezik a WAMP, ezúttal a MILLENÁRISON! December 5-én, 12-én és 19-én, hosszított nyitva tartással: 10.00-től 20.00-ig!

WAMP a Facebookon is! Csatlakozz!
Mindenkit szeretettel várunk!
A WAMPra a belépés ingyenes!
További infó: www.wamp.hu

Partnereink