WAMP és Pecha Kucha Night a Design Héten!

 

 

2010. október 10.
Gödör Klub, Színházterem
10.00-18.00

 

A WAMP két programmal is készült az idei Design hétre!

 

Újra itt a Design Hét és a WAMP a Design Héten! Idén a designvásárral zárul a tíznapos programsorozat, amelyet Erzsébet téri felső szomszédunk, a Design Terminál rendez, idén immár hetedik alkalommal. Az idei programsorozat a design társadalmi és gazdasági hasznosságára, és problémamegoldó szerepére fókuszál, szlogenje: Design – élj vele! Október első tíz napjában a főváros bármely szegletében felbukkanhat a DESIGN, a zárónapon a WAMP kínál különleges extrákat. Lássuk, mit mindent!

Mindjárt itt a hónap designercsoportja, akik a hét záróeseményén mutatkoznak be. Aligha kell bemutatni a rendszerváltás szelén érkezett és azóta is szárnyaló Artistát. Budapest mellett a világ több pontján jelen vannak, ráadásul kezdetektől fogva szinte valamennyi WAMP-on részt vettek. És ami igazán különlegessé teszi az alkalmat: idei őszi-téli kollekciójuk a WAMP-on debütál! Az Artistáról sok más érdekesség itt.

 

Programok
Egész nap: ismét Frissdiplomás designsarok, ahol a legjobb művészeti -és designképzést
nyújtó intézmények újonnan kirepült tehetségei mutatkoznak be

Designvásár a designvásárban: tíz finn tervezőből álló csoport vendégeskedik a WAMP-on! Miután a WAMP-kapszula augusztus végén sikeresen landolt a Helsinki Designhéten, most a Turkui finn designerek nagykövetei látogatnak el hozzánk!

A 101010 Nemzetközi Akciónap keretében (ugye mindenki érti a dátumban rejlő együttállást?) a WAMP kialakít egy Ökodesign sarkot tizenöt tervezővel, akik recycling-anyagból készítik termékeiket.

„A design gyerekszemmel” címen egész napos programok várják a gyerekeket a DEMO csoport szervezésében.

Hangulatmesterek:
A jól bejáratott Holy Rollers új témákkal szórakoztat. Előzetes beharangozójuk szerint ezúttal Mr. Herb érkezik Bemmel, és swinget és jazzt prezentálnak új köntösben. Hogy ez pontosan mit jelent, a helyszínen majd kiderül. Gyertek, hallgassátok!

A vizuális tobzódást a designvideóiról ismert  VJ Lens biztosítja! 


Pecha Kucha Night és Party

Október 5-én kedden 20:20 kor kezdődik a  WAMP és a KÉK közös szervezésében a Pecha Kucha Night a Merlinben.

Mi más lehetne jobb alkalom arra, hogy építészek és designerek bemutassák legfrissebb munkáikat egymás és a nagyközönség előtt, mint a tizenkilencedik Pecha Kucha Night Budapesten! Mint mindig, most is tartjuk magunkat a Locsi-Fecsi Estek 20x20-as szabályához, vagyis egy előadó 20 képet vetíthet, egyenként 20-20 másodpercig. Ez a szabály garantálja, hogy pörgős és ütős előadásokat lássunk, mellébeszélés kizárva. Terítéken a Velencei Építészeti Biennále és a Helsinki Design Héten a WAMP szervezésében bemutatkozott magyar tervezők. Az előadások után pedig party, ahol Wondawolf & Dublic (Future Music) játszik!
Belépőjegy: 1200 Ft


WAMP a Facebookon is! Csatlakozz!
Mindenkit szeretettel várunk!
A WAMPra a belépés ingyenes!
További infó: www.wamp.hu

 


Partnereink