Fesztivál fesztivál fesztivál!

 

2010. augusztus 15.
Erzsébet tér
11.00-19.00

Most először Mini-WAMP a Szigeten is! Gyere és látogasd meg a hazai designerek standjait a WAMP házaknál, aztán jöhet a buli! És ha már bedugult a füled a sok basszustól és felvennél kicsit mást is, mint a military nadrágodat, akkor a szombat esti Sziget-buli és a vasárnapi utolsó nagy nekirugaszkodás előtt ugorj be a belvárosba és lazíts egyet a WAMP-on!

Hogy miért? Egyebek mellett, hogy megnézd Lakatos Sándornak, a hónap designerének standját - ahová mindenképp hozd el a fiúdat is! Lakatos Sándor férfikollekciójának darabjai a WAMP-zárás után akár egyenesen átröppenhetnének a Sziget nagyszínpadára a Muse zenekar tagjaira. Egy amerikai kritikus szerint ugyanis bármely brit-pop sztár megirigyelné a magyar designer androgün kollekcióját. Még nem késő tehát beszerezni pár indie öltözéket vasárnap estére vagy a fesztiválok utáni hétköznapokra! A hónap emberéről további érdekességeket itt olvashatsz.

 

Ugyancsak a nyári fesztiválok jegyében zajlik háromfordulós Fesztivál chic versenyünk. Júniusban és júliusban arra bíztattunk mindenkit, hogy öltözzön be a fesztiválszezon különböző stílusaiba. A WAMP és a Dívány.hu közös stylingpályázatának befejező etapjában a legextrémebb hardcore stílusában várjuk a szélsőségekre hajló önjelölteket. Merülj el a hardcore végleteiben és nyerd meg a WAMP tervezőinek 50 000 forintos vásárlási utalványát, amit olyan tervezőknél költhetsz el, mint az Artista, Balkantango, Bringabag, Camou, Panyizsuzsi, Suck Right!, Vadjutka, Zagabo, Zoephobic. Bővebben itt.

Ahogy eddig is: stílusodat kialakíthatod a helyszínen beszerzett WAMP-os designerek munkáiból és hozott anyagból is dolgozhatsz! A verseny menete: 1.Gyere el a vásárra! 2. Fotóztasd le magad! 3. Küldd el a képed képleírással a palyazat@wamp.hu-ra! 4. A képet a WAMP Facebook oldalán lehet majd tetszikelni! 5. Ha te gyűjtöd be a legtöbb szavazatot, tiéd a fődíj!

 

Programok
Egész nap design vásár válogatott kiállítók termékeivel.

„A design gyerekszemmel” címen új programok várják a gyerekeket a DEMO csoport szervezésében.

Hangulatmester: NakedKool
A NakedKool egy titokzatos és friss, alapvetően a house műfajban gyökerező DJ-formáció. A két jóbarát öndefiníciója szerint Miami-Touch, House, Funk, Italo-Disco, Acapulco hangulatban szórakoztatja majd a designvásár részvevőit. Ősztől ugyanezt a feelinget képviselik az Excess Partysorozat keretében a Kuplungban. Hallgass bele itt és itt!


WAMP a Facebookon is! Csatlakozz!
Mindenkit szeretettel várunk!
A belépés ingyenes!
További infó: www.wamp.hu


 

Partnereink