WAMP-Finn Fatale a design héten - WAMP-KÉK Pecha Kucha Night és Party

WAMP-Finn Fatale a design héten
WAMP-KÉK Pecha Kucha Night és Party


Ami a gasztronómiában a sushi vagy a sportban a szumó, az építészeti- és design szcénában a Pecha Kucha! Rövid, tömör, ütős. Világszerte már kétszáz nagyvárosban szerveznek tokiói mintára Pecha Kucha Night esteket, ahol építészek, designerek és művészek mutatják be munkáikat. A pörgős, lényegre törő és izgalmas előadások kulcsa az este egyetlen szabályában rejlik: minden előadó csak 20 képet vetíthet, egyenként 20-20 másodpercig. A locsi-fecsi estet 23 órától DJ-VJ party követi majd.

Belépőjegy 1200 Ft


A hangulatról az egész este üzemelő Finlandia Jégbár gondoskodik. A Finlandia a Bár teljes bevételét a WAMP-on kiosztásra kerülő Különdíjra fordítja, így aki a welcome drinkek fölött fogyaszt Finlandia italt, nemcsak a hazai ifjú tehetségeket támogatja, de egyben sorsoláson is részt vehet, ahonnan egy Finlandia csomagot vihet haza.

Az egész este hangulatfelelőse: Fine Cut Bodies. A többes szám ellenére a Fine Cut Bodies egyetlen embert takar, Kevint. Zenei világa a minimál technótól a tánczenéken át az experimentális elektronikáig terjed. Parti dj-ként nagyrészt középtempós tánczenéket (breakbeat, tribal, broken beats, progHouse, techHouse, stb.) játszik. Kísérletező kedvű DJ, befogadható hangzásvilágokkal, legközelebb a perkusszív ritmusok, mélyen lüktető groove-ok állnak hozzá. A Cinetripek állandó vendége, de megfordult már a berlini Fusion fesztiválon és Zürichben is.

2009. október 8. 20.20 óra
Helyszín: Iparművészeti Múzeum

Partnereink