WAMP design vásár az Iparművészeti Múzeumban

A rendszeres havi WAMP design vásár most finn és skandináv színekkel egészül ki:

Finlandia a Magyar Design-ért
A WAMP októberi vásárán idén a Finlandia egy Különdíjat oszt ki az általuk legjobbnak ítélt tervezőnek. A díjat a Finlandia a WAMP Finn Fatale megnyitóján létesített jégbár teljes bevételéből ajánlja fel, a bár nonprofit jelleggel működik majd. Ráadásul, aki a megnyitón a welcome drinkek fölött fogyaszt még Finlandia italt, az nem csupán a hazai ifjú tehetségeket támogatja, de egyben sorsoláson is részt vehet, ahonnan egy Finlandia csomagot vihet haza.
Díjkiosztó: 16 óra

Attrakció a WAMP-on! - designtörténet élőben
Design tárgyak, cool kiegészítők és karórák hihetetlen kedvezménnyel vásárolhatók az Aron Design Store standjánál, ahol ezúttal a skandináv design és az Alessi képviseli magát.

DJ Hanglemezbarát, vagyis Pánczél László Tilos-közeli lemezlovas, aki saját bevallása szerint legszívesebben jazz, hungarobeat, soul, funk, hip-hop, bossa, nujazz műfajokkal dolgozik. Az októberi WAMP vendégeit downtempós, lounge-os ritmusokkal kápráztatja majd el. 

Egész nap WAMP design piac, design könyvstand, koktélbár és gyereksarok a NOHA stúdió szervezésében.

Mindenkit szeretettel várunk!

További infó: www.wamp.hu

WAMP design vásár
2009. október 11. / 10.00-18.00 óra
Iparművészeti Múzeum

A Finn Fatale programsorozat a Design Hét Budapest 2009 eseménysorozat hivatalos része, a Finnagora, a Finn Nagykövetség és a Finlandia támogatásával valósult meg. Partnereink az Iparművészeti Múzeum, a MOME és a KÉK.

Partnereink