WAMP - Dizájn Szüret

2009 szeptember 13.
11:00 - 19:00
Erzsébet tér


Házi szüreti bállal ünnepli idén a WAMP az ősz megérkezését: a szeptemberi művészeti piac kiemelt vendége a bor lesz. A WAMP ugyan nem alakul át borfesztivállá, az első őszi kiadását mégis az egyik legfontosabb honi gyümölcs nedűjének szenteli, egyedüli kísérletet téve arra, hogy mi sül ki a design és a bor találkozásából.

Jó bornak is kell a cégér, de legalább ennyire kell egy jó borcímke, ebből indult ki a Zsirai Pincészet, amely ezért borcímke és logó tervezésére hirdetett pályázatot. A designpiac ideje alatt kiderül, kit mire ihletett néhány szem folyékonyra préselt szőlőszem: a húsz legjobb induló mellett a győztest is bemutatjuk, akinek munkája jó eséllyel hamarosan ott díszeleg majd a palackokon. A győztes megünneplésére a pincészet egész nap borcímke kiállítást és borkóstolót tart, aki pedig nem versenyzett, kis szerencsével egy borral megpakolt kosarat vihet haza.

Programok:
Egész nap designpiac a legkiemelkedőbb magyar designerek termékeiből.

17:00: a Zsirai Pincészet sorsolása: a Wamp piacon aznap 10 000 forint fölött vásárlók között a pincészet kisorsol egy borral teli ajándékkosarat. http://www.zsiraipinceszet.hu

Egész nap gyereksarok a NOHA Stúdió és Alkotóműhely szervezésében.
http://www.nohastudio.hu

Hangulatmester:
DJ Suhaid 14.00-19.00
DJ Suhaid aka Kürti Kristóf saját bevallása szerint jó zenét játszik nagyon sok műfajban a rockabillytől a diszkón át a house-ig. Különös figyelmet fordít a magyar könnyűzenei örökségre is, amely elfeledett nóták újramixelésében érhető nála tetten. Mint a WAMP-on eddig megfordult szinte valamennyi DJ, ő is Tilos Rádió-rezidens, a Sunday Session sorozatán pedig vasárnaponként DJ Cadikkal nyugtatják meg a Gödörben a hétvége viszontagságaiban megfáradt városlakókat. A WAMP-on a hely szelleméhez igazodva ezúttal lájtos-pörgős művészi zenéket játszik.
http://www.myspace.com/suhaid

WAMP Webshop:
Aki nem tud eljönni a vásárra, vagy már egyszerűen nem tud várni a következő piacig, annak itt az egyre bővülő webpiac! Hónapról-hónapra nő az online áruházunkban kapható WAMP-os designerek alkotásainak kínálata! Érdemes tehát ráparkolni az egérrel az alul
látható linkre!
http://shop.wamp.hu

A WAMP-ra a belépés ingyenes!

Mindenkit szeretettel várunk!

További infó a rendszeresen frissülő WAMP honlapon: http://www.wamp.hu

Partnereink