JAZZY DESIGN VERSENY és „TRENDETLEN”® KIÁLLÍTÁS a MAXCity-ben

Nem pusztán egy design pályázat, hanem esztétikus kiállítás, hogy „miből lesz a cserebogár”...

„fából vaskarika...” vagy éppen székből talicska… Trendetlenül szemtelen… áthágva, vagy éppen kítágítva a határokat, ellentmondva minden megszokottnak.

Az igényes zenei kínálatáról ismert rádió nem csak a saját műfajában törekszik a kultúra támogatására, hiszen egy kiállítás erejéig birtokába veszi a formavilágot is.

A verseny célja, hogy az alkotók maguk határozzák meg egy adott használati eszköz szubjektív jelentését, új értelmet, funkciót adva leghétköznapibb tárgyainknak.

Neves alkotók és szakmabeliek kuratóriuma dönti a beérkezett anyagok bemutatásáról, ahol nem is a szubjektum vagy a szakmai rátermettség a szempont, hanem a kreativitás, az absztrakthoz való viszony és az esztétikum kérdése, vagy pusztán a humor.

A nevezési határidő november 10. A nyeremények között a Hervé Design School - 1 éves ösztöndíjon és a balatonlellei BL Yacht Club pihentető hétvégéjén kívül még sok más értékes díj szerepel a Jazzy rádió, a MAXCity Lakberendezési Bevásárlóközpont és design magazinok felajánlásából.

További információ:
www.jazzy.hu illetve www.maxcity.hu oldalakon
E-mail: szirmai.krisztina@jazzy.hu
Tel: 787-6992

Partnereink