augusztus 2008

Nők a pult mögött - A csajok már csak tudják

Augusztus 31-én itt a nyár utolsó WAMPja. Női DJ-k, koktélok és a szokásos WAMPos designerek várnak mindenkit az Erzsébet téren.

2008. augusztus 31.
Erzsébet tér 11:00-19:00

Eddig a WAMP történetében szinte kizárólag férfi DJ-k szolgáltatták a vásárláshoz-nézelődéshez szükséges talpalávalót, ezúttal három kiváló női DJ-n a sor. A csajok már csak tudják, mit csinálnak, azt meg pláne, hogy milyen zene kell a vásárláshoz.

Programok:

11:00-19:00: női DJ-k
11:00-19:00: kreatív sarok gyerekeknek
Egész nap: koktélkóstolás

DJ-szettek:

11:00-13:00 miss lucifer: kitűnő indie DJ-ként ismert hölgy. Death Disco rezidens, visszatérő vendége a WAMPot is megjárt Gumipop és Trash City esteknek.
Myspace: www.myspace.com/sumnerlovin

13:00-16:00 dj mira: zenei pályafutását klasszikus zongoristaként kezdte. 2002-ben váratlanul élőben kellett sugároznia az egyik rádió stúdiójából, ezzel meg is kezdődött DJ-karrierje. Az elektronikus zenei bulik gyakori vendége, Magyarországon kívül olyan egzotikus helyeken is pakolgatott, mint Brazília vagy Litvánia. Saját bevallása szerint breakbeat, minimal, progressive, heavy, electro, house stílusokban utazik, és egyre több saját zenét is ír.
Myspace: www.myspace.com/mirajoo

16:00-19:00 dj ludmilla: a breakbeat műfaj ismert művelője és terjesztője. Mirához hasonlóan ő is egyre több saját zenét készít, elsősorban Beatman-nel (Beatman & Ludmilla) breakbeat és electroclash műfajokban. Saját bevallásuk szerint zenéjükben a klasszikus hangszerelés keveredik a progresszív breakbeattel. Rendszeresen lépnek föl külföldön, zenéik filmekben is felharsannak.
Myspace: www.myspace.com/beatmanandludmilla

 

A WAMP kétéves történetében először épül fel egy mozgó koktélbár, ahol nemcsak fogyasztásra nyílik lehetőség, hanem egy koktélshow keretében koktél-gyorstalpalón is részt lehet venni. Az Absolut Bar mixerei az érdeklődőket a szakma know-how-jába is beavatják. Lesz külön erre az alkalomra kifejlesztett WAMP-koktél is, melynek színére várjuk a tippeket!

A koktélokról további infó itt: www.absolutbar.hu

A belépés ingyenes, mindenkit szeretettel várunk!

További infó: www.wamp.hu

A 2008-as év támogatója a Concorde Zrt.

Partnereink